+38 044 303 95 61 +38 067 474 53 81
Фітнес-гума SELECT
NEW
SALE
202 грн 320 грн
Пляшка для води SELECT Bio water bottle 0,5 л
NEW
SALE
108 грн 150 грн
Крокомір SELECT Pedometer
SALE
480 грн 600 грн
Секундомір SELECT Stop watch
SALE
631 грн 800 грн
Контейнер для пляшок SELECT Carrier
SALE
377 грн 500 грн
Балансувальна дошка SELECT Balance board (1 ball)
SALE
1152 грн 1350 грн
Балансувальна дошка SELECT Balance board (2 balls)
SALE
1376 грн 1600 грн
Пляшка для води SELECT Bio water bottle 0,7 л
NEW
SALE
114 грн 160 грн
Пов'язка для волосся SELECT HAIRBAND
NEW
SALE
256 грн 380 грн
Секундомір професійний SELECT Stop watch pro
1092 грн